Kaş Arası Botoksu

Ankara Kaş Arası Botoksu

Kaş arasında oluşan kırışıklık ya da çizgilenme sorunlarının giderilmesi için uygulanan kaş arası botoks işlemini gerektiren durumların başında kaş arasındaki kırışıklıkların belirginleşmesi gelmektedir. Buradaki kasların eski gücünü kaybetmesi sonucunda, kaslar eskisi gibi kasıldıktan sonra gevşeyemedikleri için eski haline geri dönememektedir.

Bu zayıflamış kaslar sebebiyle de çizgi ve kırışıklıkların en erken gözlemlendiği yerlerden birisi kaş arasıdır. Özellikle kaş çatma sonucu oluşan mimiklerden etkilenen bu bölgede oluşan kırışıklıklar yüzün daha yaşlı görünmesine ve yüz ifadesinin daha agresif durmasına sebep olur. Bu kırışıklıkların görünümün azaltılması kaş arasına yapılan bu tür uygulamalar ile mümkün olmaktadır. Bu uygulama ile istenmeyen yüz ifadesinin giderilmesi sağlanırken yüzde genç bir görünüm de elde edilmiş olacaktır.

Kaş Arası Botoks Uygulaması Ankara

Ankara’da Çukurambar / ÇANKAYA semtinde bulunan kliniğimiz de kaş arası botoks uygulaması, kaş arasındaki sorunlu bölgelere enjekte edilerek kırışıklık görünümünü azaltan bir uygulamadır. Kaş arasına enjekte edildiği takdirde burada bulunan kaslara nüfuz ederek kasılmalarını engeller ve serbest bir duruş sağlar.

Kaş arası botoks uygulaması, bir yandan kırışıklık görünümünü azaltırken, bir yandan da var olan kırışıklık ve çizgilerin derinleşmesini önler. Botoksun, düzenli uygulandığı takdirde kaş arasındaki çizgilerin görünümünü etkisi geçtikten sonra bile azalttığı kanıtlanmıştır. Kaşların arasındaki kırışıklık sorunu bu tedavi ile etkili bir şekilde giderilebilmektedir.

Kaş arası botoks uygulaması ameliyatsız bir estetik uygulamadır ve temel amacı gücünü kaybederek artık tam anlamıyla gevşeyemeyen kasların gevşemesini sağlamaktır. Uygulama sırasında yalnızca özel estetik iğneleri ile gerekli noktalara gerekli miktarda botoks enjekte edilir. Yapımı çok kolay bir işlemdir ve ortalama 5-10 dakika sürmektedir. Bu süre kişinin kaş arasındaki kırışıklık ve çizgilerin yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Uygulama sırasında kişinin herhangi bir acı hissetmemesi için, uygulama öncesinde bölgeye uyuşturucu etkili anestetik krem sürülür.

Kaş arası botoks uygulaması sonrası kişi günlük hayatına rahatlıkla devam eder, herhangi bir ağrı gözlenmez. Enjeksiyon noktalarında meydana gelebilecek küçük kızarıklıklara soğuk kompres uygulanması önerilir. Bu küçük kızarıklıklar işlem sonrasında hızlıca kaybolur. Eğer kaş arasında çukurluklar var ise ve kırışıklıkların seviyesi fazla ise kaş arası dolgu uygulaması önerilebilir. Muayene sonrasında uzman doktorunuz size en uygun tedaviyi belirleyecektir.

Ankara Kaş Arası Botoks Uygulaması

Kaş Arası Botoks Uygulaması Ankara

Kaş Arası Botoksun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Kaş arası botoksu Ankara uygulamasının etkisi uygulamadan birkaç gün sonra görülmeye başlanır ve ikinci haftanın sonunda tam etki gözlemlenir. Yapılan işlemin etkisi 3-4 ay sonra azalmaya başlar ve 6. ayın sonunda etkisi tamamen kaybolur. Etkisi geçtikten sonra işlemin tekrarlanması önerilir, böylece daha sürekli ve kalıcı sonuç alınabilir.

Kimlere Kaş Arası Botoks Uygulanabilir?

Kaş arası botoks uygulamasında herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. 18 yaşından büyük herkese bu uygulama yapılabilmektedir ve hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Kaş arası botoks uygulaması birçok kaş arası kırışıklığının görünümünün azaltılmasında başarılıdır ancak çok derin çizgi ve kırışıklıklar karşısında yetersiz kalabilir. Bu konuyla ilgili doktorunuzdan gerekli bilgileri alarak kaş arası botoksun sizin rahatsız olduğunuz kaş arası kırışıklık ve çizgilerinizde etkili olup olmayacağını öğrenebilirsiniz. Ankara’da botoks uygulamasının fiyatlarına, uygulanacak miktarına ve yerlerine dair gerekli bilgileri doktorunuz aracılığıyla öğrenebilirsiniz.

Bize Ulaşın!
Harita